pondělí 6. července 2015

O bag – produkty, které u nás nekoupíte

Fullspot je obchodní značka, která vznikla v roce 2009 v Itálii. Její produkty jsou charakteristické tím, že jejich názvy začínají na „O“. Nejznámějším produktem této značky je tzv. O bag, o které již jistě mnohé z Vás slyšely.
            Jak už jsem řekla, jedná se o italskou značku, která je v Itálii velice populární. O bag tam nosí skoro každý včetně dam důchodového věku. Originální obchod jsem zde potkala i já, a proto Vám přináším článek o novinkách, které na českém oficiálním eshopu nejsou k dostání. 





           Prvním produktem je tzv. O POCKET. O pocket je vlastně malá taštička přes rameno, kterou si každý může vytvořit sám.



      Novinkou je také O bag v jiném tvaru – tedy O CHIC. O chic je novinkou pro léto 2015. O chic přináší kvality O bag, ale dodává jí elegantnější nádech. 




     O bag SPLIT mě příliš jako výrobek nenadchl. Pro O bag typický materiál - EVA foam rubber (ethylen vinyl acetat) - zde totiž naleznete pouze ve spodní části a kouzlo O bag se tedy z mého pohledu poměrně ztrácí. Nic méně nepochybuji o tom, že si jistě své zastánce najde.


      Dalším z produktů, který můžete zakoupit na oficiálním eshopu, je O bag BEACH. Tato taška vypadá stejně jako O bag, ale z obou dvou stran jsou na jejím těle díry, které slouží k uložení podložky na pláž.


         Poslední „novinkou“, která se běžně prodává v kamenných obchodech v Itálii, a náš eshop ji nenabízí, je O CLOCK, tedy první výrobek z řady „O“. Můžete si vybrat z mnoha designů ciferníků a barevných gumových řemínků. Pokud si chcete své hodinky zavěsit na řetízek, tak je pro Vás to pravé O CHIVE POCKET, které právě variantu zavěšení hodinek na O bag splňuje. 




Máte Vy svůj vlastní O bag? Uvažujete o některé z novinek?

 Všechny obrázky jsou z obagonline.com, upravené M.J.

Žádné komentáře:

Okomentovat